"ny" producerat

jaha, då kommer den utlovade uppdateringen...

Den första lo:n visar mig när jag va liten och va på solsemeter med familjen:Den andra lo:n handlar om en liten utflykt jag och pojkvännen gjorde för ett tag sen... Jag har visat kortet tidigare, men nu kom det äntligen till användning:Den sista lo:n är en lift gjord från den här duktiga tjejen och handlar om hur en del dagar bara är jobbiga och fel...bakom fotografiet finns det dold journaling....

Jaha ni allesammans... det var nog faktiskt allt från den här gången... Hoppas att ni haft en trevlig helg och att ni som har semester njuter!

uppdatering utlovas

hejhej allesammans.... Jag vet, det har inte lagts upp så väldigt många LO:s på bloggen den sista tiden... det har faktiskt inte hänt så väldigt mycket överhuvudtaget om jag ska vara helt ärlig.. Men tro det eller ej, i söndags släppte inspirationstorkan och jag knåpade ihop inte mindre än 3 stycken layouter... Men eftersom jag för tillfället är hemma hos pojkvännen så kan jag inte lägga upp dem... Ni får helt enkelt hållas på halster ett litet tag till... Hoppas att ni klarar av det ;)

körkort... igen!

jaha, som utlovat i förra inlägget så har jag ytterligare ett kort att lägga upp... Nämligen kortet till johans körkort... för han lyckades i början av veckan ta även bilkörkortet.. 2 körkort på 2 veckor, det är inte illa det.. Så därför gjorde jag ett kort till honom:Jag har ju då terrat min lillebror aningen för att jag har haft körtkort och kan göra lite som jag vill.. Så därför fick jag baka in det lite även i kortet :D

Jag har ytterligare ett projekt som bara väntar på att avslutas, men tyvärr har jag ingen limpenna *undrar varför Sofia :P* så jag har inte haft möjlighet att avsluta det ännu.. Jag får väl helt enkelt ta och köpa mig en ny, men så va pennorna slut på brunsons och jag orkade inte gå någon annanstans, så ni får nog vänta lite till på den helt enkelt..

Jaha, jag hoppas att alla har haft en trevlig helg, på återseende.. Och glöm inte att lämna en liten kommentar innan du tassar vidare!

RSS 2.0