2 födelsedagsbarn.. på samma dag...

Precis som utlovat så kommer här 2 stycken scrappade kort... Ska jag vara helt ärlig så kan jag inte komma ihåg när jag senast producerade någonting, så det var faktiskt riktigt roligt att vara lite kreativ..

Det första kortet är ett kort till Ebba, pojkvännens systerdotter som fyller 6 år om ett par dagar... Ni som är uppmärksamma ser att layouten på kortet är samma som de 2 senaste korten jag gjort.. Och det beror helt enkelt på att inspirationen till att producera kort inte har varit den bästa på sista tiden.... Menmen, här kommer iaf födelsedagskortet:
Nästa kort är ett kort till mamma som fyller år till veckan.Så på det stora hela så får man nog säga att jag har hunnit med en del idag... Jag har dessutom varit inne i stan och köpt present till både mamma och till min lilla kusin Klas...
En riktigt lyckad dag...

Ännu en helg har sprungit förbi..

och det är inte mycket som har hunnits med... Hela veckan har gått åt till jobb, måndag till lördag... Så det har faktiskt inte funnits tid till så mycket annat vilket återigen innebär att jag inte har haft tid till att scrappa någonting... Däremot så var jag och pojkvännen och hans föräldrar på IKEA i tisdags vilket resulterade i många nya saker till hans lägenhet.... Jättefina saker om jag får säga vad jag tycker...  Han köpte bland annat en tavla över New York som är så stor som 200*140 så den är jäääääättestor och jäääättefin... Den gjorde hela storarummet....

Sen har det faktiskt inte hänt så väldigt mycket måste jag säga.... i går kväll så gick jag och pojken till bulls och satt och åt för att sedan gå till hemmakväll och hyra en film... "the animal" tror jag att den hette, och det var inte direkt en jessicafilm om jag säger så.. Inte alls faktiskt, men annars var kvällen väldigt trevlig...

Så nu har som sagt hela helgen försvunnit... men jag är faktiskt ledig imorgon, så jag får en lite längre helg.. Men då ska jag åka in till stan för att köpa en present till mamma som fyller år på onsdag... Dessutom ska jag försöka hinna med att göra ett kort både till henne och till lilla ebba (jespers systerdotter) som även hon fyller år på onsdag.. Så förhoppningsvis så kommer jag kunna göra en scrapprelaterad uppdatering här inom en sanr framtid ;)

Tills dess så får ni ha en underbar vecka! Puss och kram

Midsommar

ojoj, tiden bara flyger iväg.. och inte har jag hunnit att skapa någonting heller... Men detta har varit en väldigt händelserik vecka.. min största lillebror fyllde 18 i måndags, och inte nog med det.. samma dag som han fyllde klarade han uppkörningen till mc.. så han fick sitt mckörkort samma dag som han fyllde arton... Snacka om en bra present, ska jag vara helt ärlig tror jag inte man kan få en bättre... Sen dagen efter så klarade han uppskrivningen till bilkörkortet.. så förhoppningsvis har han sitt B-körkort snart också...

Snart är det midsommar, och då blir det nog faktiskt lite party.. Hoppas att alla får en underbar midsommar!

På återseende

ojojoj, fy på mig

Ojoj, tiden bara springer iväg här och jag har verkligen inte hunnit att uppdatera här.. Det är hemskt jag vet! Sen sist har jag hunnit med att lämna in b-uppsats, slutat skolan för sommaren och börjat jobba igen. Så jag har egentligen inte hunnit med att scrappa någonting direkt, här har varit fullt upp som ni kanske förstår.

Men hur som helst så har jag hunnit med att göra två stycken studentkort.. Så här kommer dom:

Ett studentkort som jag gjorde till grannen som tog studenten.Nä, nu ska jag försöka att uppdatera här lite oftare, dock tror jag att det kommer att bli svårt eftersom jag kommer jobba en del nu... Men jag ska försöka.. Tills dess får ni ha en underbar sommar!

Liseberg

Hejhej allesammans! Nu är det verkligen dags för en liten uppdatering här kände jag, över en vecka sen som jag skrev någonting sist. Däremot har jag inte haft tid att scrappa tyvärr.. Men så är det ju ibland, speciellt eftersom det är inlämning av B-uppsatsen på torsdag.

Men hur som helst så var jag och pojkvännen, pojkvännens familj och Theres... Väldigt trevligt var det och väldigt blöt blev jag.. vi åkte flumeride och balansen var uppenbarligen inte så bra i båten, för jag blev superblöt!

Menmen, här kommer en bild på pojkvännen och en lisebergkanin..

Lisebergskaninen och pojkvännen

På återseende.

RSS 2.0