STOR förändring på gång

Jaha allesammans... Nu gör jag som så många andra och överger blogg.se för blogspot....
Och med det sagt, hoppas jag att alla följer med och läser den nya, mycket finare bloggen... Så, det blir en nystart för min del som jag hoppas att ni är intresserade: Här kommer fortsättningen jag hoppas vi ses även där?!

Photoshopkurs


okej, jag tänkte bara meddela att jag idag kastades in i en photoshop kurs som Mikaela håller i. Jätteroligt och jättespännande är det, för att jag har velat gå den länge.. och idag när jag surfade in på hennes hemsida så upptäckte jag att hon precis dragit igång en kurs... Nej tänkte jag, fasen nu missade jag den.. När jag dessutom läste att det troligtvis var den sista var jag ju bara tvungen och slänga iväg ett mail för att fråga om jag kunde vara med trots att kursen redan började... och det kunde jag :D Så nu har jag suttit en stund och försökt ljusa upp lite bilder.. och därför kommer här mina försök:

Före:Efter:


Före:


Efter:Jag har bara en sak att säga, detta är skitroligt och egentligen väldigt enkelt! jag har en känsla av att det blir mer photoshopande än scrappande på ett tag faktiskt... ;)

RSS 2.0