Ensam en lördagkväll :(

Ja, ni läste rätt.. Jag är alldeles alldeles ensam en lördagkväll *rullar med ögonen* Nejdå, det är faktiskt inte så farligt, men pojkvännen hade inte riktigt tid med mig ikväll och familjen är ute på olika festligheter...Men jag sitter och är lite patriotisk i schlagerfinalen, det är klart att "Hero" kommer vinna *eller* Hm, jag vet inte riktigt, men hoppas går ju verkligen, det vore sååå roligt om vi får ha en final *hoppashoppas*

Men om jag skulle nämna att jag och tjejgänget (de som kunde) från gamla klassen träffades igår på Bulls. Så här nöjda var tjejerna när vi fått in en jättegod drink, inte för att jag vet vad den innehöll, men ändå :P:


image42

Det märktes att vi är lite orutinerade när det gällde utgång till uteserveringar... Det var SMOCKFULLT och ändå var vi där redan vid kvart över sex... Sen när vi började fundera på saken så kom vi fram till att det var löning för väldigt många, så det kanske inte va så kontigt att det var fullt, tanklöst jag vet. Men hur som helst, vi satt inne och åt och sen fick vi faktiskt en plats på pios tror jag det var.. Så då satte vi oss där och pratade lite och hade roligt...

En mycket lyckad kväll med god mat, god dricka *hosthost* ;) och trevligt sällskap. Speciellt roligt var det att träffa Hanna (som inte är med på bilden) för henne har jag inte träffat sen vi tog studenten för två år sen! Som avslutning för jag väl lägga upp ytterligare en bild från kvällens trevligheter:

image43

Märks det att vi tycker om att fjanta oss lite vid korttagning kanske *ler* Här är det Madde och Malin som posar för fotografen, dvs jag ;)

Nähä, nu börjar röstningen så jag får väl ta och följa slutet så jag får reda på hur det går för oss... HEJA SVERIGE ;)
Puss och kram, fortsatt trevlig lördag.

Utmanad

ojoj, jag blev utmanad av bitte71 att svara på följande frågor:

3 namn jag går under: Jessica, flickvän, storasyster
3 saker som skrämmer mig: spindlar, skräckfilmer och att bli ensam.
3 saker som jag har på mig: Klänning, jeans och skoooor ;)
3 sanningar: Jag bor fortfarande hemma, jag borde gå ner och duscha för att ta mig till jobbet, jag är ganska konflikträdd.
3 saker jag verkligen vill ha (om man då inte räknar fred i helavärlden och sådant utan mer sakliga saker): en helt ny garderob, en lärarexamen och nya papper!
3 söta pysslare jag skickar vidare dessa frågor till: Jeja, MissMian och Moma

Nähä, nu ska jag springa in i duschen för att så småningom ta mig till jobbet... Dessutom ska jag och gamla klasskompisarna ikväll gå ut till Bulls, så man kan ju inte se helt borta ut ;)
Kram på er, hoppas att alla får en trevlig helg!

Kreativ!

Hejhej på er allesammans.
Nu har man varit i farten igen, jag och Sofia hade en scrapdag tillsammans idag... Riktigt trevligt var det, och jag lyckades faktiskt få tillbaka lite inspiration och fick ihop 2 layouter... Så här kommer dem:

Den första LO:n är gjord efter skiss nummer 85 härifrån:

image39

Det finns dold journaling bakom kortet. Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med denna LO:n, den känns sååå jag.. Trevligt att äntligen bli nöjd!

Den andra LO:n blev till efter en utmaning jag fick på allt om scrap av uniquelyme. Utmaningen gällde att jag skulle scrappa om mina favoritskor, men jag ändrade upplägget lite och den handlar istället om mina nya fina gula skor. Dessutom så måste jag erkänna att jag har liftat, eller nästan caseat den här tjejen, tur att jag tittade in i din blogg, för jag hade nästan kört fast lite där ett tag ;). Men hur som helst, här kommer den:

image40

Så jag är faktiskt lite imponerad över mig själv, att jag lyckades få ihop två layouter på några timmar, superbra för att vara mig! Och jag känner egentligen att jag skulle vilja scrappa lite till, så man kanske skulle ta sig en sväng till ner bland scrappgrejerna *ler* Den som lever får se ;)

Sen måste jag även visa ett kort som jag tog idag när vi precis börjat scrappa, så här såg det ut hemma hos mig då:

image41

Nu hoppas jag att alla har haft en trevlig torsdag än så länge och att det blir en trevlig kväll!

Kreativ??

Jaha, idag har man inte varit speciellt kreativ, utan har bara jobbat.. Eller, nu ljuger jag.. jag hjälpte faktiskt mamma att plantera lite blommor innan ikväll.. Men som sagt, jag har jobbat idag och kom inte hem förrän 7 och då hinner man inte med mycket när man kommer hem, innan man har ätit så är klockan nästan åtta och sen så sätter man sig lite vid datorn för den dagliga bloggrundan och nu är klockan 21.20. Naturligtvis har jag inte suttit och tittat på bloggrundan hela tiden utan har även tittat ganska mycket på tv, men ändå. Hmm, det blir nog till att ta igen bristen på kreativitet imorgon när Sofia kommer på besök.. Då ska här scrappas, hoppas bara att inspirationen är tillbaka. Så förhoppningvis kommer här en uppdatering imorgon!
Kram på er allesammans!

Ölandsdjurpark

Idag har jag och Sofia haft en liten slappedag där scrapbooking ingick, så klart ;) Så igår fick jag lägga ner mitt pick och pack i en väska för att ta mig till Sofia. Trots allvarlig brist på inspiration så lyckades jag tillslut få ihop ett bidrag till Scrapperiet. Jag kan inte säga att jag blev speciellt nöjd, men det berodde nog på att jag inte hade någon som helst inspiration. Jaja, här kommer bidraget iaf:

image36

Hur som helst så hade vi väldigt roligt och har planerat att ha en scrapdag till redan på torsdag (man får ju passa på när man är färdig med B-uppsatsen), men då kommer Sofia hit vilket underlättar lite ;)
Så förhoppningsvis så kommer det en ny uppdatering på torsdag, för imorgon hinner jag nog inte då jag ska jobba.

Sist men inte minst måste jag säga att det verkligen värmer när man läser alla era fina kommentarer! Fortsätt i den stilen :P

Puss och kram

Nytt för en gångs skull

Jaha, då var ytterligare en helg slut, f*n vad tiden går fort! Under helgen gång har jag träffat Theres, jobbat, varit hos Jesper och faktiskt- hunnit scrappa :D Två LO:er har det blivit ikväll och här kommer dem.

Den första är en LO om pojkvännen som jag har haft i huvudet länge, och nu blev den av:

image30

Och om ni inte kan läsa texten så står det: Jag letar efter ett ord, ett helt nytt ord, ett ord som ingen, någonsin hört, jag letar efter ett ord, som betyder att, du är det finaste.

Den andra LO:n är en LO som har legat halvfärdig här hemma väldigt länge för att jag inte haft grejer att fästa punchinillan med, men nu hittade jag häftklamrar så nu blev den färdig:

image31


Färgerna här stämmer inte alls överens med verkligheten där punchinillan är guld, och pappret är vitt.. men ni får ha lite fantasi ;) BIlden är från när jag fotades hos en fotograf i samband med studenten, därav titeln: med framtiden i sikte.

Märks det att jag har börjat få lite dille på spets *ler* Jaja, det får faktiskt vara allt för idag, men jag hoppas att alla får en trevlig vecka. Själv har man inlämning av B-uppsatsen, men vi är nästan färdiga så det ska nog inte bli några problem!

Kram


Hjälp mig!

Jag skulle vilja be om en tjänst. Det är så att en kompis som heter Linda Barknertz har möjlighet att vinna ett stipendie som ger henne en möjlighet att uppfylla en dröm. Det är så att hon har diabetes och att hon om hon vinner detta stipendie så vinner hon möjligheten att vinna en diabeteshund. snälla gå in och rösta på länken du får av mig här : Snälla hjälp till och rösta!
Det är dessutom bråttom för att tävlingen tar slut idag klockan 24.00!
Hoppas att så många som möjligt ser detta och hinner att rösta, för det tar inte många minuter!

Guuuud vilken dålig bloggare jag är!

Ojoj, tiden bara går och jag skriver ingenting! ILLA! Menmen, jag får faktiskt skylla på att jag har väldigt mycket i skolan för tillfället så jag hinner faktiskt inte.. Jag hinner inte ens scrappa, men men, det får komma när skolan har lugnat ner sig lite om ca 2 veckor. Jag hoppas att alla har haft en bra helg, det har verkligen jag haft. I fredags grillade jag och pojkvännen och satt och åt med hans förra grannar, mycket trevligt måste jag säga. Sen i lördags jobbade jag och på kvällen så gick vi till harrys och åt kycklingvingar och bara hade det trevligt.. I lördags njöt vi av det fina vädret genom att åka cabbe i ca 2,5 timmar, mycket mysigt! Sen passade vi på att äta italiensk glass också, och OJ vad god den va! ananas sorbeten va bara såååååååååå himla god! Här kommer en bild som jag och pojkvännen tog på oss själva när vi satt och njöt av solen *dessutom va glassen precis uppäten så vi var väldigt nöjda*:

image29 

Så nu hoppas jag att alla har haft en lika trevligt helg som vad jag har haft, och jag lovar att försöka bättre mig med uppdatering.

Äntligen!

Nu har jag äntligen lyckats sätta mig ner en stund och skapa! Det blev ett kort till mamsen på morsdag. Dessutom har jag mixtrat lite med photoshop för att försöka få bättre skärpa på bilden (vilket Annika lärde mig hur man gör) Och här är resulatet:

image28

Jag såg nu att jag visst hade smuts på scannern när jag scannade detta kort, men jag orkar faktiskt inte göra om det för tillfället, så ni får hålla tillgodo med det så länge *troligtvis för alltid*

Hoppas att alla har ahft en underbar dag i det fina solskenet, det har jag haft!

Flytthjälp

Okej, då var lååångledigheten över, även om det absolut inte känns som en långledighet. Hela "helgen" har gått åt till att hjälpa pojkvännen att flytta, men det gick faktiskt väldigt smärtfritt.. Men just därför (pga flytten) så har det inte blivit någonting scrappat.. Och inte så mkt annat heller fakitiskt... Nähä, nu ska jag fortsätta skriva på B-uppsatsen
:( Hoppas att alla haft en trevlig helg!

RSS 2.0